1
Sep

Denise Jacobs

Denise holder kurs og workshops verden over der man lærer om hvordan hjernen fungerer, hvorfor du noen ganger er et fyrverkeri av kreative løsninger, mens du andre ganger står fullstendig fast.

Hva skal til for å holde fokus og konsentrasjonen oppe og hvordan kan du få satt kreativiteten i system og bli mer produktiv hver dag?

Du skal hente det beste ut av deg selv på jobben, får strategier til å være disiplinert på begrenset tid, finner tilbake til eller utvikler den kreative selvtilliten din, og ikke minst får det morsommere på jobb.

denise

winningForfatteren Denise Jacobs har gått fra å være Front End webutvikler til kreativitets-evangelist. Hun er engasjerende, inspirerende, klok og ikke minst morsom.

Hun har tidligere vært i Oslo på NDC-konferansen, og holder ellers Keynotes og foredrag på konferanser internasjonalt kontinuerlig. Se hennes aktivitetskalender.

 

Enten du har skrivesperre eller bruker altfor mye tid på å finne inspirasjon til kontinuerlig skape noe nytt og annerledes, vil du Denise gi deg tips og teknikker som får deg over kneika som stadig er i veien for nye idéer.  

Keynote: BANISH YOUR INNER CRITIC

Les mer om Denise Jacobs på hennes nettsider ->